Донатела Версаче ще ушие булчинската рокля за сватбата на Бритни Спиърс. Певицата публикува снимки в Инстаграм с бледорозова рокля, която прилича на булчинска и написа:

„Не! Това не е моята булчинска рокля, хаха. А като заговорихме… Донатела Версаче в момента шие булчинската ми рокля.”

39-годишната певица ще се омъжи за фитнес треньора Сам Асгари, за когото е сгодена, след като се откъсна от 13-годишното попечителството на баща си.

Дизайнерката на Версаче, напомни на последователите си, че приятелството й с Бритни е дългогодишно и за нея ще бъде удоволствие да сътвори истински шедьовър за този незабравим момент в живота на Бритни.

Докато сватбената рокля на Спиърс е в процес на разработка, остава да се види дали тя е избрала дестинацията, в която ще се проведе церемонията.

„Помощ! Не знам къде ще се омъжа“, каза тя в Тик Ток по това време и поиска съвет от феновете си. „Не знаем дали ще се оженим в Италия, Гърция, Австралия или Ню Йорк, дайте идея."

Бритни наскоро обвини майка си Лин, че е била истинският организатор на потисничеството, което й беше налагано 13 години от нейния баща. Преди седмица Спиърс качи смущаваща публикация в Инстаграм, в която казва на майка си: "Ти знаеш точно какво направи", а след това го изтри.