Броени часове остават до връчването на вторите CodeFashion Awards - българските модни награди, които ще отличат най-изявените личности от областта на светския и моден живот в страната през годината. 

Събитието ще се състои утре (28.11.) в зала Sofia Grand на хотел Маринела. ВИП гости, бизнес и моден елит, дизайнери, модели, инфлуенсъри и блогъри ще се съберат с дрескод Black&Diamonds, за да разберат кой ще си тръгне с бляскавата статуетка на Code Fashion Awards.

В над 20 категории ще бъдат отличени победителите в сферата на модния бранш, дизйанери, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, най-добрите блогъри и влогъри, trendsetter-и и инфлуенсъри за 2019-та година.

Всички номинирани са избрани на база проучване на модните събития, активностите в социалните медии, участията в модни форуми ,рекламни и социални кампании и успехите и постиженията на номинираните през годината.

Номинациите може да видите ТУК.

Подбрани гости ще могат да присъстват на церемонията само с покани и ще имат възможността да се насладят на официална вечеря на ВИП маси, модни ревюта, музика, елегантна атмосфера и класни напитки. Дрес кодът е запазена марка на CodeFashion – Черно и Диаманти, защото класата е вечна!

Цялата церемония зрителите могат да гледат само в ефира на Code Fashion TV на 1.12.2019 г. от 20.00 часа.