Диджей Дамян изуми последователите си, след като качи забавна снимка в Инстаграм профила си. Въпросният фотос е заснет в родния му град Пловдив, но не в заведение, а на улицата и то късно вечерта. 

Хитовият диджей опъна килим на асфалта и заедно със свой приятел си отвориха бутилка апритив и си спретнаха нетрадиционно парти. 

"Когато улицата ми е вкъщи." - пише към забавния фотос Дамян, който от край време е известен с чувството си за хумор и интересните идеи, които ражда главата му. 

Голяма част от последователите на диджея не пропуснаха да оставят своите коментари и го поздравиха, че въпреки обтегнатата обстановка с коронавирус пандемията, той продължава да се забавлява и да гледа от положителната страна на нещата. 

Дамян обмисля отново да възобнови онлайн партита си. Заедно с помощника си Яворчо направиха истинска революция в музикалния бизнес, след като бяха първите с онлайн дискотека всяка вечер по време на пандемията, където събираха голяма аудитория от жадни за купон хора.

"Май пак ще се виждаме." - подсказа в своя публикация той и сподели снимка, на която е в компанията на Яворчо, облечени в атрактивни леопардови екипи.