Певицата Диона каза "да" на любимия си - нейният колега Тодор Димитров-Торино. Двамата буквално предизвикаха интереса в социалните мрежи и публикуваха снимка, на която Торино е паднал на колене пред своята половинка. 

Оказа се обаче, че Диона наистина му е отговорила със "да", но не на предложение за брак, а на по-малко вредното пушене! 

Въпреки подвеждащия кадър, хиляди фенове на двамата изпълнители им пожелаха съвсем скоро да има истинско предложение и сватба. 

"Трябваше да е пръстен", "Точно ми се ходеше на сватба" и "Искам сватба" са само част от коментарите към публикацията. 

Още в началото на месец декември новата звездна двойка успя буквално да взриви мрежата с признанието за отношенията си.

"Веднага щом те видях, разбрах, че ни предстои истинско приключение", с цитат от Мечо Пух и снимка с Торино Диона призна любовта си и успя да шашне не само феновете си, но и голяма част от своите звездни приятели.

Междувременно, преди няколко седмици звездата напусна продуцентската компания на Галин и започна да развива кариерата си сама.

„Така реших. Работата ни вървеше, обаче личната ни комуникация нещо куцаше, не се разбирахме и решихме като в една връзка – просто да приключим”, обясни Диона. Тя отрече причината за професионалната разлъка да е пари, защото и двамата не били меркантилни.