Рапърът Dim4ou стана баща за първи път. За щастливата вест, той съобщи в социалните мрежи, като публикува снимка, на която със съпругата му Веси позират с бебешка количка. 

Фотосът е придружен от текста: "На десетия ден от раждането на новия член на нашето семейство , решихме да излезем на разходка ... в хола." - пише рапърът, с което показа, че семейството му стрикно спазва наложената за цяла България карантина и е избрал да остане вкъщи. 

Към момента, Dim4ou не разкрива името на първородната си рожба, нито пола. 

Друга крачка, която младото семейство предприе, е да съхрани стволови клетки, които могат един ден да спасят живота на някой от нас.

"Започнах да се информирам повече по тази тема и научих много интересни неща. Научих, че повечето тъканни банки съхраняват материала си в чужбина и в момента, в който разбрах , че има тъканна банка в България , а и от скоро във Варнa, решението беше взето. В последствие разбрахме, че освен частни тъканни банки в България има и обществена такава . Въпреки че са частна семейна тъканна банка, от Selenacells апелират и информират своите клиенти ,че ако нямат възможност да съхранят стволови клетки могат да дарят този изключително ценен материал в Александровска болница в София и по този начин могат да спасят човешки живот .
Аз и Веси заставаме категорично зад тяхната кауза и искаме това да стигне до колкото се може повече хора . За нас е важно да знаете, че всеки един от вас може да бъде потенциален донор за дарение на стволови клетки и така може да спаси ЧОВЕШКИ ЖИВОТ." - написа по-рано в свой пост Dim4ou. 

Преди дни, варненецът сподели и първият официален трейлър от сватбеното си тържество, което се състоя през 2018- та година.

Дрескодът за всички гости бе бял цвят, а днес, в 18:00 часа излиза и песен, която ще включва кадри от тържеството. Мелодията ще носи заглавието "Аз и Тя".

"Благодарим на всички добронамерени хора, които бяха с нас през всички години и бяха свидетели на нашето израстване в живота . Вече сме трима и въпреки сегашното положение сме най-щастливите родители ! Дръжте се заедно ! Здраве и щастие от нас !" - казва младото семейство. 

 

На 30 декември 2019 година, със снимка от професионална фотосесия, Dim4ou съобщи на последователите си, че съпругата му е бременна.