Родният модел и актриса Диляна Попова замина на екзотична почивка, но не само за да събира бронзов загар, а за да се включи в благотворителна инициатива. 

В момента тя се намира в Африка, а това става ясно от нейни публикации в социалните мрежи. Красивата българка сподели няколко фотоса, на които е в компанията на африкански деца, които определи като "най-смирените и щастливи хора, които е срещала".

Диляна Попова посети училище в Африка, където раздаде на децата книжки и комплекти флумастери за рисуване. 

Заедно с нея на далечното пътешествие са близки нейни приятели и синът и Борил, който позира пред обектива облечен в училищна униформа, която носят местните деца. 

Те са видимо щастливи и много благодарни за получените дарове, а снимки на Диляна и африканчетата успяха да трогнат мрежата и събраха хиляди лайкове и коментари. 

Наравно с добрата кауза, успешният български модел на изневерява на стила си и очарова своите последователи с естествена красота и островитянска визия. 

Попова позира с удобни широки тениски и панталони, върху които могат да се забележат типични летни принтове - палми, слънце и море. 

Много от феновете на Диляна Попова я определиха като българската последователка на световноизвестната звезда Анджелина Джоли, която също е известна с редицата инициативи, в които се включва с цел помощ за децата в Африка, тяхното изхранване и образование.