Поп фолк певицата Деси Слава се класира на четвърто място в предаването "Маскираният певец", където се криеше зад маската на Макарона. 

"Eдна прекрасна и незабравима емоция... Благодаря на целия екип на "Маскираният певец" за възможността да я преживея!!! Благодаря на всички, които ме подкрепяха, за да стигна до тук, въпреки, че бях разкрита още в началото.. на почитатели, приятели и безценното ми семейство! Обичам ви!" - написа тя в социалните мрежи и публикува снимка в компанията на нейният колега Азис, който се оказа, че не е особено запознат с кулинарните умения на ангелогласната Деси. 

Наскоро той заяви в ефир, че Деси Слава е страхотна певица, но много лош кулинар и именно това породи съмненията му дали наистина тя се крие зад маската. 

Деси от своя страна побърза да покани на гости любимия си приятел, за да дегустира петстепенно меню, приготвено от нея самата и разкри, че децата и харесват всяко едно от ястията, които тя приготвя вкъщи. 

Деси Слава вече не се самопродуцира, стана част от музикална компанияЩастлива съм, че съм заобиколена от изключителни професионалисти, които ме подкрепят и вярват в мен, написа певицата

На последната си изява в шоуто, Деси Слава изпя феноменално "I Don’t Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, но вотът се оказа недостатъчен, за да класира Макарона за големия финал следващата седмица.

Към грандиозния финал в шоуто продължават Булката, Баба Яга и Хищницата. Той е точно след седмица, когато зрителите ще определят кой ще бъде големият победител.