Празничен е месец юли за любимия син на певицата Деси Слава - Майка. На 21 юли чаровното момче отбеляза своя рожден ден, a неговата майка не пропусна да го поздрави в така специалния ден. 

Това Деси Слава направи с публикация в социалните мрежи. Изпълнителката сподели снимка, на която е заедно с Майки, а към нея имаше добавен и текст:

"Честит празник на моето прекрасно момче! Много щастие и късмет .. Бъди Господар на мечтите си , постигай всичко с лекота в живота.. Бъди заобиколен от много истински приятели .. много обичан и обичащ!! Попътен вятър!!!Обичам те мноооого!!!! " - пише певицата с ангелски глас. 

Веднага след нейното пожелание заваляха и стотици други от колеги на Деси. Сред тях бяха Галена, Преслава, Сиана, Рени, Нелина, Тони Дачева, Малина и други. 

От своя страна Майки все още не е споделил къде и с кого е прекарал рождения си ден, но вероятно се радва на летни емоции и е на родното Черноморие. Още в началото на месец юли тийнейджъра публикува снимки от Созопол, а само преди дни кръстосваше нощните заведения на Съни Бийч.