Звездата Мадона е била готова да плати много пари, за да има бебе. Американски баскетболист Денис Родман твърди, че певицата му е предложила 20 млн. долара, за да я забремени. 

За това споделил самият той, през изминалите дни, в “The Breakfast Club”. Родман разказал за връзката си с Мадона през 1993 година, пише Рagesix.com 

Тя ми се обади и ми каза:„ Денис, знаеш ли, че съм овулация “, казах: " Какво е това? Опитвах се да се свържа с нея, знаете ли?" - припомня 58-годишният Денис Родман  

Родман, който по време на разговора бил в Лас Вегас, отлетял обратно със самолет, който Мадона изпратила, за да може да спи с нея.

След това той веднага се върнал отново във Вегас, за да завърши хазарта си.

„Мадона ми каза, че ако забременее, ще ми плати 20 милиона долара“, споделил той пред Шарламаня, Бог, DJ Envy и Анджела Йе.

Родман също спекулира, че предполага, че дъщеря й Лурдес Леон от треньора Карлос Леон, вероятно е резултат от подобно финансово споразумение.

Известният играч на НБА има три деца - нито едно, от които не споделя с Мадона. Най-голямата му дъщеря Алексис е от първата му съпруга Ани Бейкс, а в момента отглежда син Д.Ж. и дъщеря Тринити с третата си съпруга Мишел Майер.

Превод: Trafficnews.bg