Наследниците на големите балкански звезди Цеца Ражнатович и Миле Китич стремглаво вървят по стъпките им. Анастасия Ражнатович и Елена Китич не само са надарени с глас, подобно на родителите си, но и са много наясно с това как да привличат вниманието към себе си. Те градят кариера и впечатляват не само с таланта си, но и с визията си.

 

И двете дами са модели, певици и инфлуенсъри и попадат в списъка с най-следваните сърби в социалната мрежа "Instagram". 

Младите изпълнителки имат голямата подкрепа на феновете и последователите си, като дори вече са се превърнали в идоли на голяма част от тях. 

Анастасия Ражнатович и Елена Китич диктуват модните тендеции, а кадрите, които публикуват в социалните мрежи са доказателство за усетът им към перфектните комбинации от дрехи.

Благодарение на завидните си гласови данни, звездните наследнички вече се радват на блестяща музикална кариера, а зад гърба си имат богат репертоар, хитови песни и куп участия. 

Анастасия Ражнатович има завидните 1 милион последователите в Инстаграм, а Елена Китич - 247 хиляди. Снимките в профилите им наподобяват слайдващ урок по стил, а красивите им черти и атлетични тела ги правят сред най-желаните дами от мъжката аудитория.

В едната може да открием елегантност и нежност, а при другата на пиедестал се издига екстравагантното, съчетано с лека доза скандал. 

Анастасия Ражнатович

Елена Китич