Бебето на Приянка и Ник Джонас се е родило недоносено. Звездната двойка очаквала бебето през април, но поради стечения на обстоятелствата се е появило доста по-рано от предвиденото. В момента момиченцето се намира в кувьоз в болница в Южна Калифорния, пише Daily Mail.

Индийската актриса и американският певец искали да станат родители отдавна. След като решили да ползват жена, която да им роди дете, се свързали със специална агенция. Чрез нея избрали най-подходящата, която заченала за пети път.

„Приянка няма проблем с фертилитета, но тя все пак е на 39 и това би могло да се окаже проблем. И двамата с Ник имат доста ангажименти, трудно може да се следи овулация, затова са решили да използват услугите на сурогатна майка“, казва източник на медията по повод това, че Приянка и Ник не са пробвали опити за свое дете, а веднага щом се освободили, се ориентирали към другата опция.

Семейство Джонас изненада всички с новината за дъщеричката си, като помоли за това да бъде оставено на спокойствие. По данни на списание Hello, веднага щом бебето бъде стабилизирано и наддаде на тегло, то ще бъде преместено в неонатология в Лос Анджелис, където известната двойка ще може да го вижда по-често.