Една от най-чаровните пловдивчанки и дъщеря на зам. кмета на транспорта Тодор Чонов - Натали се забавлява като за последно в компанията на най-близките си приятелки и отпразнува последните си дни като неомъжена жена с весел купон.

След броени дни, Натали Чонова ще даде сърцето си на любимия Андрей, с когото имат бурна любов от години.  В края на седмицата те ще си кажат заветното "ДА" в Новотела, а сватбената церемония ще бъде водена лично от кмета на град Пловдив - Здравко Димитров.

Натали Чонова отбеляза подобаващо своето лудо моминско парти, а за специалния ден бе резервирана изискана вила в Созопол с невероятна гледка към морето. 

Купонът стартира още през деня, а дамите с усмивки позираха около басейна, разположен в градината на вилата. Бъдещата булка бе облечена с тематично за повода плажно облекло, а останалите момичета заложиха на цели бански костюми.

В специално декорирани чаши цял ден се лееше класно шампанско, а интересни декори и сватбени аксесоари бяха само част от изненадите за "последния момински запой". 

Уникалните моменти бяха запечатани в колоритни снимки, по които си личи, че купонът и забавлението наистина са били на макс. 

Натали Чонова е родом от Пловдив, но живее в столицата, заедно с любимия си Андрей. В момента, дъщерята на зам. кмета на транспорта работи като експерт в отдела на голяма българска компания.