Дъщерята на голямата сръбска звезда Цеца влезе в болница на системи. Преди около час, Анастасия Ражнатович пусна стори в личния си профил, на което се вижда как й правят вливания. 

На него, красивата певица е снимала ръката си с абокат и е добавила емотикона на човече, с термометър с уста и надпис "Треска". 

Най-вероятно грип е съборил хубавата Анастасия, предвид върлуващите в момента вируси, студеното време и променливите температури. 

Гласовитата дъщеря на Цеца почти всеки ден радва своите последователи в социалните мрежи с множество всички, на които позира с различни тоалети и събира хиляди комплименти за визията си. 

Не липсват и клипчета, в които тя показва своите завидни гласови умения и буди възхищение у феновете си. Едва ли очакваме друго, предвид факта, че тя все пак е дъщеря на Цеца Ражнатович, която е призната певица не само на Балканите, но и в цял свят. 

"Честита Нова година 2020 !!! Пожелавам на всички щастие, здраве, радост, мир и хармония. Искам всички ние да надграждаме, да се учим от ден на ден и да станем по-добри хора. Искам да си помагаме взаимно, когато можем и да оставим след себе си всички предразсъдъци, лоши чувства и мисли през годините зад нас. Време е да обичаме, социализираме, пеем, свирим и живеем живота в най-голяма степен, наслаждавайки се на света и хората около нас, които ни обичат. Всичко най-добро" - гласи посланието на Анастасия Ражнатович, по повод настъпването на Новата 2020 година.