Дъщерята на популярната пловдивска стилистка Емилия Балталиева успя да впечатли всички на абитуриентския си бал. Симона Балталиева, която е възпитаничка на СОУ "Св. Св. Патриарх Евтимий" в град Пловдив, прикова погледите на на гости, съученици и минувачи с елегантна визия. 

Чаровната Симона избра дълга червена рокля от кадифе за специалния ден, а формата на тоалета - тип русалка, перфектно описваше изваяната и фигура. 

За своята прическа, абитуриентката се спря на пусната и леко начупена коса, а изящна диадема, посипана с кристали, допълваше изцяло визията на младата дама. 

Симона Балталиева, която завърши средното си образование с пълно отличие, събра куп похвали и на своето изпращане, където се появи облечена в къса рокля в бял цвят. 

Самата стилистка Емилия Балталиева, на която се доверяват голяма част от дамите под тепетата, също не пропусна да поздрави своята дъщеря и написа:

"Прекрасна моя! Бъди себе си. Вярвай на вътрешния си глас, посрещай трудностите смело, а успехите с идеята, че можеш и още. Успешен старт в живота Симона Балталиева."