Дъщерята на фолк звездата Глория пропътува 2700 км, за да се види с баща си Илия Загоров, а повод за далечната й визита стана рожденият му ден. 

Симона Загорова публикува поредица от снимки в личния си профил, както и няколко видеа. От едното, става ясно, че рожденикът не е знаел за пътуването на дъщеря си, a голямата изненада, организирана с помощта на приятелите му, предизвика сълзи от щастие. 

На другото видео, талантливите баща и дъщеря показват блестящо изпълнение на песента "Кръчмарю, дай", която навремето той изпълняваше в дует с бившата си съпруга Глория. 

"2700 километра до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!" - написа Симона Загорова към кадрите. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Action ???? “С музика животът тук не спира..????”

A post shared by ???? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???? (@simonazagorova21) on

Партито за рождения ден продължи до ранни зори с щур купон, много песни и танци. На следващия ден Симона се отдаде на шопинг, като сподели със своите последователи сторита в Инстаграм от магазина на Виктория Сикретс. 

Двамата се виждат доста рядко, тъй като Илия Загоров се е установил трайно в Стокхолм, Швеция, където работи като певец в тамошните кръчми, в които се събират предимно сърби, македонци и българи, и е изключително доволен от живота си в скандинавската страна. 

Голяма част от младото поколение фолкманиаци не знаят, че всъщност Илия Загоров е създателят на явлението Глория и тя дължи голяма част от кариерата си именно на него. През 1993 г. той я открива в едно казино в Кърджали. След като помежду им пламва любовта, идва ред и на сериозната професионална работа. Фильо е направил най-големите й хитове като Носталгия, 100-процентова жена, Сбогом адиос, 12 диаманта, Циганско сърце, Скъпи, купи ми нещо и Не остарявай, мамо.