Дъщерята на Гала се оплака от непрестанен онлайн тормоз. Мари Будева прикачи кадри с които изказа вълнение от предстоящите й проекти, но наред с тях и сподели, че от известно време не спира да получава неприятни коментари в профила си в Instagram.

Тя пусна стори, в което обяснява, че един от потребителите на социалната мрежа не спира да реди обиди под формата на коментари.

Мари уточнява, че преди 2 седмици е изпратила лично съобщение до профила, но така и не е получила отговор, а коментарите продължили. Нещо повече - грозните думи се насочили и към хората, пишещи позитиви под изображенията ѝ.

Дъщерята на известната телевизионна водеща редовно споделя с последователите си своето ежедневие. Припомняме, че наскоро 22-годишната студентка сподели за неприятен инцидент от това лято.

„Отидох на море едва за 4-5 дена и нелепото беше, че именно там се сблъсках с колата на един приятно подпийнал руснак… или беше румънец?!“, започна Мари и продължи: „Историята беше много забавна. Той даваше назад пред мидената ферма в Дълбока (там е доста стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах.

И просто се чу туп. Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за разказване“.   Дъщерята на Гала дори се пошегува, че нейни приятели са я посъветвали да ходи навсякъде с камера, защото постоянно й се случват доста нелепи неща.