Наследницата на фолк звездата Бони отбеляза подобаващо абитуриентския си бал. Миа-Михаела обра точките с последен модел автомобил McLaren, цената, на който е над половин милион лева. 

Звездната абитуриентка избра да облече къса кукленска рокля в син цвят, а косата и беше свободно пусната на вълни. 

"Благодаря на всички за позитивните и откровени послания, които отправихте към мен. От тях разбрах, че очакванията на всички мои приятели към мен са големи и аз ще се постарая да не ви разочаровам! Направихте вчерашният ден запомнящ се. Благодаря Ви!", написа очарователната Мия.

Бони, също публикува снимка от бала на Мия и получи страхотни поздравления от свои колеги, сред които Тони Стораро, Джена и Преслава. Но нито тя, нито Михаела издават по какъв път е избрала да тръгне абитуриентката след завършването си.



Междувременно, Бони направи голямо разкритие в Инстаграм. Певицата изненада феновете си, като ги събуди с новината, че ще става майка.

Бони качи снимка на тест за бременност, за който се предполага, че е позитивен и написа „Честито“. Веднага заваляха хиляди лайкове и пожелания за здраво бебе и лека бременност.

Бони изненада феновете си - пусна снимка с тест за бременностВеднага заваляха хиляди лайкове и пожелания за здраво бебе и лека бременност