Звездните изпълнители Дара и бившето й гадже - певецът и писател Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отново са двойка. 

Двамата не са обявили възобновените си любовни взаимоотношения официално, но според близки техни приятели те отново са заедно от около месец. 

Възкръсналата искра на любота си пролича и от коментари, които те си писат под снимки и постове в социалните мрежи, но определено по-открит е Папи Ханс. 

На един от последните кадри в профила на Дара, на който тя държи в ръцете си два сока и пита почитателите си кой избират, Папи написа : "Теб", придружено с емотиконка сърце. Дни след това, не пропусна да я подкрепи и в предаването  "Като две капки вода", където поп певицата взима участие. 

В първия епизод на шоуто, Дара влезе в образа на световната сензация Били Айлиш и изпълни хита "Bad guy". Със своето представяне, тя спечели сърцата на зрителите, но се класира на второ място, след колегата й Фики.

Дара и Папи бяха гаджета преди две години и постоянно демонстрираха любовта си. След тяхната раздяла, поетът влезе във ВИП Брадър, а на самия финал на шоуто именно изпълнителката се бореше със зъби и нокти за победата му, която обаче му бе измъкната под носа от Наско Колев.