Дъщерята Ива Екимова и на покойния фронтмен на поп-рок групата „Сленг“ Димитър Екимов - Дара Екимова публикува емоционален пост в профила си в Инстаграм, а по поводът беше наближаващия и абитуриентски бал.

Своето послание тя отправи към всички дванадесетокласници, които тръпнат в очакване да чуят последния училищен звънец и да преживеят един от най-специалните дни в живота си - бала. 

Към поста си, Дара Екимова добави и снимка от елегантна нова фотосесия, на която позира с дълга червена рокля, с която е твърде възможно да блесне и в празничния ден.

„Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст. Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия. Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!“, пише младата изпълнителка.