В тази поредица ще ви представим колекциите от часовници на най-популярните знаменитости, сред които актьори, музиканти, спортисти и други любимци на публиката.

Един от аксесоарите, които вълнуват мъжете- това са часовниците. Много от най-големите звезди на Холивуд са посланици на известни марки. Често може да забележите как звездите небрежно показват луксозните си придобивки, а заобиколени от папараци, които следят всяка тяхна стъпка, шансът часовникът да попадне пред обектива е огромен. Трябва да се отбележи също, че сред скъпите часовници, които виждаме по китките на знаменитостите, съществуват модели, изработени индивидуално според стила на всеки един от тях, както и лимитирани бройки, които ги притежават само тези, които могат да си го позволят.

Днес ще ви покажем седем елегантни часовници, притежание на американския актьор, успешен бизнесмен и един от най-известните колекционери на часовници- Силвестър Сталоун .

Насладете се на тази изискана селекция от най-важните шедьоври на Силвестър:

V Rolex Daytona Cosmograph, изработен от неръждаема стомана, сатениран и полиран. Черен циферблат отвътре, бял отвън с червена скала. Лимитирана серия, не е уточнена цена.

Patek Philippe Nautilus, на стойност от 885 000 долара.

Panerai Radiomir 8 giorni brevettato. С механичен механизъм с ръчно навиване, на стойност от 7 000 евро.

Rolex Daytona Cosmograph, красив керамичен със стоманен корпус и бял цифербла, на стойност от 38 138 долара.

Patek Philippe Nautilus , изработен от  неръждаема стомана и розово злато, на стойност от 100 хил. долара.

Patek Philippe Nautilus, изработен от розово злато, на стойност от 173 900 долара.

 Rolex GMT. Не е уточнена цена.