Париж носи усещане за любов, вдъхновение и уют..., но Париж е и градът, в който задължително трябва да изпиете поне едно кафе в живота си. Френската столица и кафенетата вървят ръка за ръка, а в целия град се среща голямо разнообразие от кокетни местенца за сладки приказки.

Ако в момента обаче нямате възможност да хванете следващия полет за Париж, той ще дойде при вас и то не къде да е, а в любимия Пловдив! Малките улички на града на седемте тепета често напомнят на парижките, а бутиковото Cafe De Paris носи на всеки посетител ежедневна доза...Париж!

Cafe De Paris отваря врати преди 11 години на улица "Булаир" 1А (до Технически университет) и до ден днешен е едно от любимите места на пловдивчани.  Откриете ли го и влезете ли в него, ще почувствате една по-специална атмосфера,  която пренася мигновено в стила на един от най-обаятелните европейски градове. 

През топлите месеци може да разпуснете в прекрасната лятна градина, която е обновявана няколко пъти до момента. Интериорът излъчва светлина - бели плетени столове и масички, много палми и цветни пейзажи от Париж носят истински енергиен заряд на посетителите. 

С настъпването на есента и наближаването на студените дни, Cafe De Paris приканва своите клиенти в уютната закрита част на заведението, обзаведена в Бароков и ренесансов стил. Тапетите, картините, полилейте и мебелите, украсени с истински камъни Swarovski, носят едновременно парижка автентичност и модерен стил. 

Трудно е да не се влюбите в това кафене, което освен всичко предлага и разнообразие от напитки. Ако искате да усетите магията на френската столица, трябва да започнете с онази ежедневна доза Париж, която събужда сетивата за новия ден – задължителната чаша еспресо. Dolche Gusto, Coffee illy, LaVazza - каймакът и ароматът са гарантирани. 

В менюто ще откриете и богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки. Предлагат се над 300 вида различни коктейли-алкохолни, безалкохолни, класически и по оригинални рецепти!

Cafe De Paris е и идеалното място за Вашият празник, а любезният персонал ще ви изненада с достъпни цени и промоции, за да останете повече от удовлетволени. Мястото е подходящо за романтично уединение, рождени дни, големи приятелски компании, танци, срещи с приятели, семейни празненства, частни партита, гледане на спортни срещи, ревюта, ергенски и момински партита.

"Основните и най-важни съставки за едно заведение са добър мениджмънт, отлично отношение към клиентите и персонал, който в крайна сметка е ДУХА на заведението - позитивен и усмихнат" - споделя управителят Манол Панайотов. 

Музиката, която звучи е Хаус, Диско и Техно, с тенденцията скоро да има и диджей за класифицирана музика. Дискотечно осветление, отлична вентилационна система, LCD/Плазма, Климатична инсталация и Wi-Fi са екстрите, които изцяло допълват нуждите на клиента. 

Заведението работи от Понеделник до Събота от 08:00 часа до 02:00 часа.