Бритни Спиърс и дългогодишният й партньор Сам Асгарисе се омъжиха в Южна Калифорния. Това се случи няколко месеца след като поп звездата се освободи от дългогодишното попечителство на баща си. 
 
"Много съм развълнуван, че този ден дойде и те вече са женени. Знам, че той отдавна искаше това. Сам е толкова грижовен и оказващ подкрепа на всяка стъпка от пътя", каза Брендън Коен, който е представител на Асгари. 

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха девет месеца след като оповестиха годежа си и близо седем месеца след като певицата спечели свободата си от попечителството на баща си. 

Певицата съобщи в началото на годината, че е бременна, но през март Бритни Спиърс съобщи, че е претърпяла спонтанен аборт.

Спиърс и Асгари са се запознали още през 2016 г. на снимките за клипа към песента ѝ "Slumber Party".

Сватбеният ден не мина без неочаквана драма - първият съпруг на певицата беше арестуван, след като се опита да го провали. 

Полицаите са се отзовали на сигнал за незаконно проникване след 14:00 часа местно време в четвъртък. По думите му първият съпруг на поп певицата, Джейсън Александър, е бил задържан на мястото на церемонията.

Хендерсън добави, че Александър е бил арестуван, след като служителите на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в друг окръг.

Джейсън Александър се включи на живо в Инстаграм, когато се приближи до охраната на събитието. Предавайки от почти празна, но украсена стая, той заяви, че Спиърс го е поканила.

"Тя е моята първа и единствена съпруга", каза Александър, който за кратко беше женен за Бритни Спиърс - негова приятелка от детството, през 2014 г. Бракът им продължи само 55 часа. Преди това Бритни беше омъжена за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години.