Бритни Спиърс се нахвърли върху Селена Гомес заради речта от 2016

Той е с отнет достъп до социалната мрежа

28.10.2022 20:30 4200 0
Бритни Спиърс се нахвърли върху Селена Гомес заради речта от 2016

Бритни Спиърс се нахвърли на Селена Гомес заради речта ѝ на Американските музикални награди през 2016 г., в която тя насърчи жените да показват по-малко от телата си в Instagram.

"Не обичате ли просто дързостта на жените, които стоят твърдо, получавайки награди, и говорят за убежденията си, че не трябва да показват телата си в инстаграм ???!!!!!", написа 40-годишната певица, на който е в червени бикини.

След това Спиърс привидно продължи да разнищва музикалния клип "Ice Cream" от 2020 г., който Гомес засне с южнокорейската момичешка група BLACKPINK.

"Те казват: "Това НЕ е нещо, което аз бих направила", но точно тези жени получават видеоклипове с бюджет от 4 милиона долара за смучене и облизване на сладолед !!!!", твърди тя и добавя, че жените трябва да избират как да "разголват" своите "красиви тела".

"Така че следващия път, когато видя някой с голям бюджет да смуче близалки, но да произнася справедливи речи, срамувайки се от други жени за това, че излагат телата си на показ, бих искала да кажа на тези хора да не бъдат лицемери", продължи Спиърс.

Оттогава певицата на "Toxic" е актуализирала публикацията си. Въпреки че снимката по бикини остава в профила ѝ, тя е редактирала надписа до три обикновени емотикони с рози.

Както вече съобщихме, Гомес произнесе речта си на AMA, след като спечели наградата "Любима поп/рок изпълнителка" на наградите през 2016 г.

"Не искам да виждам телата ви в Инстаграм", каза 30-годишната певица на публиката. "Искам да видя какво има тук в сърцата ви. Не се опитвам да получавам потвърждение, нито пък вече имам нужда от него".

Много фенове на бившата звезда на "Дисни" я подкрепиха в коментарите към поста на Спиърс, като написаха неща като: "Напълно погрешно си разбрала какво каза Селена и си го приела лично. Не всичко е за теб."

Друг коментар гласи: "Селена не е показала нищо друго освен любов и подкрепа за теб през годините, а в замяна получава ежеседмични съмнителни постове в инстаграм от теб... осъзнай се, момиче."

Акценти

Изпрати новина