Бременна ли е Риана с първото си дете от рапъра A$AP Rocky, се запитаха всички фенове, след церемонията в Барбадос миналата вечер. 

В понеделник вечерта Риана беше удостоена с почетната титла национален герой на Барбадос, тъй като нейният островен дом се превърна от бивша британска колония в република. През цялата вечер певицата не спря да допира ръце и небрежно да крие коремчето си.

Всички погледи бяха насочени към Риана на фона на тържеството в Бриджтаун, Барбадос, и доста потребители на социалните мрежи предположиха, че 33-годишната милиардерка е бременна.

Въпреки това, слухът за бременност изглежда преследва Риана през цялата й музикална и модна кариера, докато тя наддава и отслабва. Изглежда, че може да е вярно, тъй като някои потребители казват, че певицата има видимо бременно коремче в роклята си.

Някои фенове също спекулираха, че Ники Минаж е намекнала за това, когато е била посетена от Риана и A$AP Rocky през септември тази година. По това време Минаж сподели снимка с нея и Кенет Пети заедно с тяхното момченце и Риана и Роки, седнали до тях.

Риана и A$AP Роки бяха приятели, а след това връзката им започна около началото на 2021 г. Оттогава двамата имат разцъфтяваща романтика, докато ходят на вихрови срещи, докато той се фокусира върху музиката, а тя се фокусира върху своята модна империя.
Нито един от двамата не отрече новите слухове, което кара феновете да си мислят само едно.