Холивудската звезда Брад Пит от няколко месеца се среща с Инес де Рамон - отчуждената съпруга на колегата му актьор Пол Уесли, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл". Двадесет и девет годишната Де Рамон е служителка на бижутерската компания "Анита Ко" и сертифицирана нутриционистка. 

Мълвата, че тя е романтично обвързана с 58-годишния носител на "Оскар" плъзна, след като двамата бяха забелязани да пристигат заедно на концерта на Боно от Ю Ту в Лос Анджелис на 13 ноември, преди да се присъединят към бившия супермодел Синди Крофорд и съпруга й Ранди Гербер.

Според очевидци Брад Пит и Инес де Рамон са изглеждали "запленени" един от друг. Източници от обкръжението на двойката разкриват, че актьорът и бижутерката се виждат от няколко месеца, предаде БТА.. 

Инес де Рамон  тази годината се раздели по взаимно съгласие със съпруга си Пол Уесли ("Дневниците на вампира"), за когото се омъжи през 2019 г.

През септември се появиха слухове, който свързаха Брад Пит с модела Емили Ратайковски. Скоро след това обаче беше съобщено, че пищната красавица отскоро има роман с комика Пийт Дейвидсън, както и че Пит никога не е имал връзка с нея и се вижда с "друг човек".

Според източниците от обкръжението на Брад Пит и Инес де Рамон нещата помежду им не са "ексклузивни", но не е изключено с течение на времето да прераснат в нещо по-сериозно. 

Пит все още не е финализирал развода си с холивудската звезда Анджелина Джоли, която миналия месец заведе ново дело срещу него по обвинение в домашно насилие.