Бонжур, Седмица на модата в Париж! Модната феерия стартира на 26 септември и продължава до 4 октомври. За това издание на Седмицата на модата в Париж са регистрирани повече от 100 френски и международни марки. Почти всички модни къщи са избрали физическите дeфилета. Сред тях са "Диор", "Шанел", Баленсиага", "Стела Маккартни", "Том Браун", "Исей Мияке". Ето един поглед към присъстващите знаменитости и всички най-яростни визии.

Британката Виктория Бекъм за първи път се включва в парижкия календар. 



Няколко звезди се появиха на шоуто на Dior на 27 септември, включително Маги Джиленхал, която носеше шикозна черна рокля. 

Дефилето на "Балмен" от Парижката седмица на модата бе грандиозен вечерен модно-музикален фестивал - благотворителен спектакъл с участието на звезди, най-новите модни творения и изпълнения, а накрая на подиума се качи и певицата Шер. Тя се разходи по котешката пътечка, облечена в прилепнал гащеризон в сребристо и черно в комбинация с обувки на платформи.

Бела Хадид дефилира на ревюто на Burberry, подчертавайки стройните си крака със светлосиня дантелена визия.  Наоми Кембъл също е част от ревюто на Burberry, облечена в монохромни дрехи, а на краката си носи... джапанки.

Облечена в черна мини рокля, черно пухкаво палто и токчета на краката Кейт Мос позира за Saint Laurent.

Кара Делевин почете покойния Карл Лагерфелд, присъствайки на парти в негова чест. Английският модел и актриса представи колекцията си Cara Loves Karl.