Дъщерята на фолк певицата Бони отбеляза своето пълнолетие. Вчера, чаровната Миа навърши 18 години, а гордата и майка не пропусна да я поздрави за специалния ден с трогателно послание в социалните мрежи. 

Най-голямата радост за Бони обаче, е че Миа е наследила нейната гласова дарба и вече целеустремено пое по пътя на музиката. Въпреки това, тя съветва дъщеря си да заложи и на втора професия и да се реализира и в друга сфера, за да може успешно да крачи напред и нагоре. В момента Михаела посещава частни уроци и се готви за кандидат-студентските изпити. 

Ето и какво гласи посланието на Бони към дъщеря и по случай нейното пълнолетие:

"18 години. Точно толкова време от момента, в който се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна подкрепа в най- светлите, щастливи и не чак толкова моменти. 18 години рамо, на което споделям и радост, и победи, и тъга. 18 години любов. Честито пълнолетие, вече пораснала Миа. Вече си подготвена и е време смело сама да закрачиш по дългия стръмен път на живота .Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш !Бъди заобиколена от правилните хора, които да те наставляват и да сочат правилната посока .Не се предавай пред нито една трудност, точно както те е учила мама !Усмихвай се и се наслаждавай на живота .Честита, здрава, щастлива и благословена ми бъди, Михаела! Обичам те".

Към текста, певицата добави и поредица от снимки на дъщеря си - от бебе до ден днешен. Двете изпълнителки вече има и своя дуетна песен, която носи заглавието "Чакали".