Красивият модел Бояна Маринова отбеляза най-страхотния си рожден ден! Причината обаче не е тузарско парти, скъп подарък или екзотична екскурзия, а... радостна вест. 

Навръх празника си, Бояна съобщи, че ще става майка за втори път в живота си. Това се случи със снимка от плажа, на която българката позира пред обектива облечена в бански костюм и... бременно коремче. 

Очаквано, пожеланията се сипеха като метеоритен дъжд, а сред първите честитили на Маринова бяха фолк певицата Преслава, Златка Райкова, Лили Ангелова, Габриела Бизеранова, Джорджия и много други. 

Магнетичната дама стана майка на момченце за първи път в края на 2017 година, а личния си живот държи далеч от хорските очи. Не се знае нищо и за мъжа до нея, с когото до момента снимка в социалните мрежи не се е появявала. 

Преди да стане семейна, брюнетката не слизаше от социалните мрежи и бе винаги желан гост на всевъзможни лъскави столични партита. Младата дама е предпочитано рекламно лице на редица марки и продължава да бъде сред топ българските инфлуенсърки с над 200 хиляди последователи в Инстаграм. 

Това лято Бояна Маринова заложи и на нова визия, като изсветли косата си с няколко тона и добави руси кичури. Красавицата събира лайкове и със стила си на обличане, който винаги е издържан и всеки артикул е подбран особено внимателно. 

Почти цяло лято тя прекарва на морето заедно със семейството си, а последните и тагове са от слънчев Несебър.