Скандинавският бог Тор с ноктопластика, Злодеида в пълния си блясък, Червената шапчица с маникюр, който би уплашил всеки вълк, Крюела със зашеметяваща визия, Денерис с нокти, по които се разхождат дракони, съблазнителна Клеопатра  и още много приказни и филмови герои бяха част от впечатляващото нейл шоу по време на традиционните Годишни награди  EMILY 2022. На церемонията, организирана трета поредна година, Стар Нейлз – България обяви победителите в годишния конкурс за професионални маникюристи и педикюристи. 

През 2022 година в шестте категории на конкурса се състезаваха 55 участници. Те бяха оценявани от експертно 13-членно жури и подкрепени от 7219 гласа на публиката. Така бяха излъчени победителите за всяка категория маникюр, дизайн и ноктопластика, педикюр, терапевтичен педикюр, арт кадър и салон. 

Като част от церемонията за втора година беше организирано и впечатляващо нейл арт шоу по идея на Мирослава Велева - Радкова. Между отделните награждавания на конкурса гостите в залата имаха възможност да видят интерпретация на познати и любими герои от филми и приказки, а след церемонията – да се докоснат до тях и да се снимат за спомен. Тази годинабяха представени 13 фантастични визии – демонстрация на съвременно авангардно изкуство, в което неделима част са и креативно изработените нокти. 

По традиция компанията дарява 100% от събраните такси за участие в Годишни награди EMILY за благотворителност. Тази година сумата от 3200 лв. е дарена на познатата и любима кауза „Капачки за бъдеще“ – сума, която фондацията ще може да използва за своите кампании.