Истинско звездно нашествие ще преживеят гостите на Bushido Club в Пловдив през следващите парти нощи. Освен любими музикални звезди, в петък вечер на сцената на клуба, ще дефилират и красивите претендентки за титлата "Мис България Пловдив" 2020, а най-достойната от тях ще грабне короната. 

Всичко започва още утре (29.09.) с уникално участие на единствената и неповторима Галена, която обещава вечерта да е незабравима.

Точно на 1 октомври (четвъртък ) самият той , "Mr. King" - Константин ще повлече късметлийски крак в Bushido Club Пловдив. Партито е гарантирано, а промоциите на алкохолни сетове - изкушаващи. Неговите хитове ще бъдат кулминацията на вечерта.

Ден по-късно, на 2 октомври (петък) от 21:00 часа, на бляскава церемония ще бъде избрана новата носителка на титлата „Мис България Пловдив 2020“. Под светлините на прожекторите в заведението ще дефилират куп красиви претендентки за короната, които ще преминат през три тура – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с официални рокли.

Момичетата са на възраст от 18 до 22-годишна възраст и са готови да представят достойно нашия град на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания. Сред претендентки за титлата са две бивши гимнастички и танцьорка по спортни танци. 

На конкурса ще присъства и най-красивата пловдивчанка за 2019 година – очарователната Стелияна Иванова, която вече е готова да предаде короната нататък.

Гост-изпълнител на събитието ще бъде талантливата певица Маги Джанаварова, която обещава незабравими емоции и много усмивки за публиката. 

След грандиозния финал, нощта тепърва ще започне, защото на сцената в Bushido Club ще се качи човекът-глас Тони Стораро, който готви мощен купон за почитателите си от Пловдив.

Силна се очертава да бъде и съботната вечер (03.10.), когато ще има тематично неоново парти с гаранция за невиждан купон.

Телефон за резервации: 0877 777 999 

"Най-големият дансинг" в България 7POINTS събира клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, W Garden, лаунж барът 7LOUNGE, гръцкият ресторантa Elea, ресторантът Soho day&night и залата за всякакви събития Etra Hall

Мегакомплексът разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.