Благо Георгиев чака пето дете. Съпругата му Полина сама призна в социалните мрежи, че е в очакване на петия наследник на бившия футболист. В момента двамата са разделени заради участието на Благо в "Сървайвър" по Би Ти Ви, но явно нещата са се случили преди това. Предвид изящните форми на Полина вероятно става въпрос за 3-4-и месец от бременността, пише "Телеграф".

Оказва се още, че отсъствието на Джизъса натежава по време на празниците им, той липсвал на жена си на деня от първата им годишнина, както и на 8 март. Тогава велинградската красавица получи цветя от всички мъже в живота си освен от съпруга си, който не се е сетил да я изненада, преди да влезе в шоуто.

Стана ясно и че на Полина не й е отнело много време да мисли дали да стане следващата жена на бившия футболист - само 15 дни.

Както е известно, Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има син - Елай, от брака си с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.