Бившият национал Благой Георгиев се врече във вечна вярност с новата си приятелка Полина Спасова. Младата двойка даде начало на съвместния семеен живот днес на церемония, която уважиха техни близки.

Сватбата те вдигнаха в родния град на красавицата - Велинград. Булката, която е с 20 години по-малка от бившият футболист на националния отбор, се появи с два тоалета. Тя изненада гостите си с пищна рокля за церемонията, а после облече изчистен модел рокля без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта. 

Полина произхожда от заможно семейство и известно време преди венчавката им се спрягаше, че именно баща ѝ ще бъде този, който ще поеме разноските.

Припомняме, че Благой съвсем скоро извести, че има връзка с младото момиче. Младоженците обаче бързо споделиха с последователите си тяхната съвместна екзотична почивка. 

Благой Георгиев показа новата си приятелка! 20 години по-млада от негоПолина Спасова е от заможно велинградско семейство

Джийзъса до преди месеци беше обвързан с известната блондинка Златка Райкова. За бившия футболист това е втора сватба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер. Георгиев има по един син от Златка и Есмер, а преди това бившата гимнастичка Христина Витанова го дари със син и дъщеря.