Петя Стоянова - Пенелопе, която е бивше гадже на Иван Динев, вече се радва на нов мъж до себе си. Тя е толкова влюбена, че дори премести местонахождението си, заради него. Красивата брюнетка вече живее в Мексико и споделя, че се чувства по-щастлива отвсякога. 

Пенелопе буквално наводни профила си в Инстаграм с горещи снимки от Кабо Сан Лукас, който е курортен град в щата Южна Долна Калифорния, Мексико. Тя определи дестинацията и като своята любима. 

Новият любим на изкусителката най-вероятно е с големи финансови възможности, предвид подаръците и букетите, с които всекидневно я затрупва. 

Снимка от Канкун с огромен букет рози и статус "Най обичаната жена" засвидетелстваха връзката на красавицата.

Към момента, бургазлийката крие неговата самоличност, но днес сподели снимка в свое стори, на което държи ръката му и написа: "Имам нужда от една ръка, която да ме държи". 

Тя пусна и въпросник, като даде шанс на последователите си да и задават въпроси. Сред тях, очаквано, има и питане защо тя толкова усърдно крие лицето на половинката си, а Пенелопе отговаря: "Щастието обича тишината, много важи!".

Именно от тези сторита става ясна и новината, че тя се е преместила да живее в далечно Мексико. 

Откакто е с мистериозното си гадже, красавицата не спира да пътешества. През последните месеци тя посети френската столица Париж, последва крайбрежния рай Канкун, а в момента се намира в слънчева Флорида. 

До скоро в прегръдките на Динев Петя можеше да се похвали основно с престой в родния курорт Свети Влас, собственост на бившия й годеник. 

Пенелопе призна пред Trafficnews: С Иван Динев сме разделениМилионерският наследник дори има ново гадже, с което е засичан неведнъж по заведенията