Огромна нова татуировка краси половината гръб на певицата и модел Биляна Лазарова - Биляниш, която от скоро вече е в редиците на поп-фолка. 

Младата изпълнителка е запален фен на татусите и до момента има няколко такива. Едната от тях е изображение на Ангел, както е и името на първородния и син, а периодично тя добавя и нови мастилени рисунки по тялото си. 

Най-новата е огромен тигър, който е като продължение на друга татуировка, която също е от скоро - японските вишни - сакура.

Самата Биляниш се похвали с мастиления шедьовър в мрежата и публикува няколко снимки в Инстаграм.

Авторът му пък разкри, че тигърът е анимиран, а за направата му са се придържали към Японската традиционна култура на стил и татуиране. Татусът е по цялото протежение на гърба на 20-годишната дама, а много от последователите и я поздравиха за смелостта й.

Припомняме, че Биляна Лазарова - Биляниш сподели през месец декември, че оставя стила музика, в който се изявяваше до момента - рапа и се присъединява към фолк гилдията. 

Пред Trafficnews, Биляниш тя сподели, че е решила рязко да смени посоката и да започне на пее поп-фолк музика, защото в другото няма хляб. Според нея един изпълнител трябва да бъде адаптивен и да не спира да следва своята цел, а сред бъдещите и мечти е да направи дует с колежката си Яница.

Съвсем наскоро на екран излезе и дебютното фолк парче на Биляниш, което за близо две седмици събра над 600 000 преглеждания.