23-годишната Андреа Иванова, която всички у нас познават като БГ Барби, най-сетне си направи мечтаната интервенция. В началото на 2021 година тя уголеми гърдите си, като со сложи общо 1200 кубика силикон. 

Пластичната операция тя реализира в столична клиника, а в момента все още се възстановява и носи медицински сутиен. Това обаче не я притесни да покаже "новите придобивки" в мрежата и публикува няколко снимки. 

"След операцията се чувствам добре. Доста е болезнено, но това е нормално, все пак е операция." - споделя скандалната българка пред trafficnews.bg.

Андреа обаче не мисли да спира до тук, а целта и е да гони световен рекорд. 

"Резултата, който виждам в момента много ми харесва. След известно време мисля да се подложа на втора операция и ще уголемя двойно бюста си." - категорична е блондинката, която се слави с 22 вливки на хиалурон в устните. 

Ако гърдите и бъдат увеличени с още 1200 кубика, това всъщност ще е абсолютен рекорд не само у нас, но и по света. Засега рекорда в България държат плеймейтката Джулиана Гани, която има по 986 кубика в гърда и Кристин Каменова, която се сдоби с импланти от по 1000 кубика.

Бургазлийката смята, че с новите гърди и устни ще бъде още по-привлекателна и ще събуди още по-голям интерес към себе си. Коментарите за вида й обаче са доста противоречиви.

"Хейтърските коментари никога не са ми влияели. Не могат да ме разстроят, засегнат или обидят, аз си следвам собствените възгледи." - разказва тя пред нашата медия. 

БГ Барби стана на 23, посреща 2021 с пищен силиконов бюстАндреа Иванова от Бургас вече има 21 вливки на хиалурон в устните си

Момичето се прочу в цял свят и получи множество покани за участия в различни шоута и риалити формати. Очаква се след пандемията да замине за САЩ, където вече има уредени няколко участия.

Вижте трансформацията на скромната допреди 6-7 години Андреа Иванова: