Пловдивчанката Виктория Лазарова, която замина за Тайланд, за да участва във световен конкурс за красота, се похвали в първа победа. 

Тя бе избрана сред стотици красавици и се нареди в Топ 10 на финалистките за интересно предизвикателство. Всички кандидатки за короната трябваше да премахнат грима от лицето си за по-малко от 3 минути и да се покажат пред обектива напълно натурални. 

Гласуването се проведе онлайн, а видеото на Вики бе споделено над 22 000 пъти. 

"Българи, днес постигнахме СВЕТОВЕН успех! Аз съм едно от 10-те момичета, които спечелиха предизвикателството за най-красиво лице БЕЗ грим! Събрахме над 22 000 споделяния за по-малко от 2 дена! Изключително горда съм, че успяхме да класираме нашата малка, но ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ! Първата част от конкурса - УСПЕШНА" - написа пловдивчанката след победата. 

Останалите страни, които попаднаха в списъка на топ 10 са И 10 държави с най-красивото голо лице с оценени по популярни гласове са:

1. Мис Гранд Индонезия
2. Мис Гранд Филипини
3. Мис Гранд Еквадор
4. Мис Гранд Колумбия
5. Мис Гранд Нигерия
6. Мис Гранд Коста Рика
7. Мис Гранд Шри Ланка
8. Мис Гранд Беларус
9. Мис Гранд България
10. Мис Гранд Египет

10-те състезателки ще имат възможност да работят с марка парфюми на конкурса и ще имат шанса да направят портрет с четири аромата, които са Милано, Рио, Сеул и Париж. 

Навръх 8 март, Виктория Лазарова сподели пред Trafficnews, че все още е под карантина в хотела, след пристигането си в Тайланд и все още не се е запознала с останалите кандидатки за титлата. 

Прекрасно е тук, хората са изключително усмихнати и добри. Грижат се за нас като с принцеси и по цял ден имаме някакви занимания организирани от тях - тренираме, правим хореографии, снимки, различни видеа. " - сподели красавицата пред нашата медия. 

Ето и как преминават дните под карантина на пловдивчанката: 

Ден 1 

Българските традиции по случай 1-ви март.

Ден 3

3 март - Денят на Освобождението на България. Днес нарисувах върху тази чанта символа на мира и свободата ???? с българското знаме вместо маслинова клонка, по случай днешната дата.

Ден 5

Пробвах страхотната Тайландска кухня.

Ден 6

Ден 7

Ден 8

Честит 8-ми март на всички дами!

Тези цветя пристигнаха вчера на вратата ми! Каква приятна изненада! От България с любов...

Ден 10