Поредна снимка на фолк певицата Андреа без фотошоп изуми потребителите в социалните мрежи. Бившата половинка на Кубрат Пулев видимо не изглежда добре на въпросния кадър, на който е застанала до мъж, вероятно неин почитател, който носи черна тениска с надпис "Смърт за шпионите". 

Изпълнителката все още не може да се пребори с натрупаните килограми, а лицето й също не изглежда свежо. Въпреки това, тя не спира да публикува снимки в личния си профил, на които благодарение на професионалните програми изглежда повече от добре. 

Андреа вече е започнала да спортува активно, като на няколко пъти показа на истории в Инстаграм, че набляга на кардио упражнения на пътеката във фитнеса. 

Съвсем скоро, фолк звездата уважи гримьора Цецо Андреев за рождения му ден, който отбеляза в известен столичен клуб. Тя сподели една снимка от купона, но на нея изглежда доста по-добре в сравнение с кадрите, пуснати от рожденика.

Преди дни, излезе и нова песен на Андреа и Крум, но изненадващо блондинката не взима участието във видеото, а причината за отсъствието й не е ясна.