Редакторите на американската версия на мъжкото списание GQ определиха най-стилната знаменитост в света. Съответният материал се появи на сайта на изданието, пише БГНЕС.

Първото място беше заето от супермоделката Бела Хадид. Според журналисти тя спечели благодарение на способността да носи правилно мъжко облекло. „Хадид носи мъжко облекло по-добре от повечето мъже. И тя може да носи всичко“, казват те.

Освен това експертите отбелязаха актрисата Зендая, поп певеца Джъстин Бийбър и актьора Тимоти Шаламе сред модните знаменитости. Специално бе откроена бизнесдамата Ким Кардашиян, която се появи на годишния бал Met Gala в рокля на Мерилин Монро.

През август редакторите на списание Tatler определиха Кейт Мидълтън за най-модерната знаменитост на 2022 г. Тя спечели първото място благодарение на два тоалета. Победата й дойде заради ванилова рокля-палто на Emilia Wickstead, с която се появи на служба в катедралата „Сейнт Пол” през юни 2022 г. В допълнение към него експертите отбелязаха появата й в бяла рокля на точки от Алесандра Рич на конни състезанията в Аскот, допълнена от шапка с широка периферия и кафяви обувки.