С интересна фотосесия баща и син Стораро отбелязаха рождения ден на малкия Тунчер. На днешната дата малчуганът на Фики и съпругата му Гюлджан навърпва три годинки.

В сравнение с изминалите рождени дни, когато музикалното семейство вдигна пищни тържества за здравето на Тунчер, то сега, вероятно поради пандемичната обстановка, специалният ден бе отбелязан единствено с празнична фотосесия, на която певецът позира заедно с малкия си наследник.

Голи и дънкови, с усмивка на уста... кадрите на Фики и неговият син събраха близо 14 хиляди лайка в социалната мрежа в Инстаграм.

"Ставаме на 3! Честит рожден ден, сине! Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. Не мога да забравя мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб! Ти си моето ангечле и моят свят! Бъди ми жив и здрав! Обичам те, щастие!" - гласи посланието на гордия татко. 

Под поста заваляха поздравления от поп-фолк гилдията, а сред включилите се бяха Галена, Деси Слава, Бони и други. 

Фики и Гюлджан си казаха „Да“ през 2017 г. на приказна сватба, а през февруари 2018-а станаха родители на момче. Малкият Тунчер е кръстен на дядо си по бащина линия и е неговата гордост.