Никол Паласчева, която грабна сърцата на публика и жури в италианския X Factor, спечели всички с невероятното си изпълнение на първите концерти на живо, които се състояха снощи. 16-годишната българка с псевдоним Ника Парис, е най-младата участничка в риалитито и е първата чужденка с концерт на живо в историята на италианския формат.

Гласовитата дама изпълни песен на френски, с която доказа категорично огромния си талант, а журито бе единодушно в оценката си, че Ника е най-голямата звезда на шоуто. Медиите реагираха по същия начин относно представянето й, като са на едно мнение, че тя направи най-доброто изпълнение от първото шоу на живо.

Тя получи най-високите оценки на журито, което моментално я направи фаворит за вечерта. Коментарите бяха само и единствено в положителна насока и тя не получи нито една критика. Освен таланта, който доказа, изпълнителката и изглеждаше невероятно, облечена в жълт костюм, черни ботуши, ниска опашка, а красотата й беше подчертана с лек грим.

„За момента Ника се чувства превъзходно, много е спокойна и сигурна в себе си.  Допълнителен стимул й дава това, че зрителите много я харесват. Само в TikTok тя има над 1млн и 700 хил гледания на нейните участия в X Factor, като с този резултат реално е на първо място сред всички нейни конкуренти в предаването“ –разказа музикалният й ментор Дарияна Куманова.

Ние ще следим представянето на Ника в шоуто, а талантът й със сигурност гарантира присъствието й на финала.