Азис направи ново включване, по повод негодуванието на негови последователи, относно външния му вид. В последните месеци, кралят на фолка залага на естествен и натурален вид и без притеснение заявява, че обича себе си такъв, какъвто е. 

Преди броени часове, певецът сподели колаж в социалните мрежи, който има за цел да го оприличи с образа на маймуна и написа:

"Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни!Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че изглеждат по-добре. Продължавайте да правите колажи. Вие нали сте убавци?"

Особена тема за дискусия станаха космите по гърдите му, които по една или друга причина не се харесаха на неговите фенове. Някои от тях дори помислиха, че това всъщност е фотошоп или... татуировка. 

В едно от последните публикувани от него видеа, в личния му Инстаграм, Азис разкрива, че всъщност той самият е пожелал да изглежда по този начин и дори е предизвикал растежа на косми. За целта е прибегнал до болезнени процедури, направени му от специалист. 

"Що си с шапка,що си без шапка?! Вижте, хора. Спрете относно космите по тялото ми.Нито съм ви мъж, нито гадже, нито брат! Само тогава имате право да страдате и плачете относно моята визия! Не ви харесват космите по тялото ми? Марш тогава от моя Инстаграм! Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж. Сега ревете, че било прекалено натурално и космато ! Ай сиктир!" - обърна се към инстаграм последователите си Азис, седмица по-рано. 

Азис: Марш от моя Инстаграм!Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж, възмущава се кралят на фолка