Певецът Азис пусна публикация с поздрав към актрисата Мария Бакалова, която е първата българка номинирана за наградите "Златен глобус". 

Кралят на фолка я защити от хейтърските нападки в мрежата и я попита "Нима не си очаквала тази омраза?". Написаното от него със сигурност е на база лични преживявания, тъй като през цялата си кариера Азис неведнъж е ставал обект на различни провокации и обиди от потребители в социалните мрежи. 

Ето какво точно гласи поста му във Фейсбук:

"Нищо, мило мое момиче. Ние сме до теб!Хората, които те ценят и радват на успеха ти! Не сме никак малко!
Нима не си очаквала цялата тази омраза ?! Разплаках се. Номинация за “Златен глобус”. Повечето биха казали, че аз пък нямам никакво право да ти се радвам, защото нали съм циганин, ние си нямаме държава. Е да де, ама душичката ми се сви и очите сами заплакаха, когато разбрах за теб. “Хората”, които намират за нормално да те “ учат” как правилно да говориш английски или ги е срам от теб са същите тези, които ми обясняват как да изглеждам по бял, с по-къса брада, по-слаб , по-обезкосмен или да не използвам цялата техника на гласа си щото щяло да звучи по-яко без нея. Горе главата, талантливо и красиво момиче! Аз съм все още тук, защото нямам твоя късмет. Целувам те!"

Припомняме, че българката Мария Бакалова е сред днешните номинирани за наградата "Златен глобус". Тя получи номинацията за превъплъщението си в образа на Тутар - дъщерята на главния герой във филма "Борат 2".

Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 28 февруари - близо два месеца след обичайното си време за провеждане.

Българката Мария Бакалова сред номинираните за наградата "Златен глобус"Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 28 февруари