Певецът Азис успя да трогне своята майка и феновете си с чувствено осмомартенско послание към жената, която му е дала живот. Милите думи, заедно с няколко снимки, Кралят на фолка публикува в профилите си в социалните мрежи и за минути събра хиляди лайкове и коментари от потребители. 

Ето и какво гласи публикацията, написана от Азис:

"Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми.Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант.По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост.Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България!Красива и наперена ,досущ като една Малена , героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка,която първа повярва в мен!Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб!Обичам те!"

Припомняме, че Азис навърши 43 години на 7 март. Кралят на попфолка не крие годините си и гордо се поздрави по случай личния си празник, като написа в социалните мрежи: „Честит рожден ден на мен- 43“.

Феновете на хитовия певец го отрупват с хиляди честитки и благопожелания за здраве и още много професионални успехи.