През зимните месеци все по-често у нас се прокрадват мисли за семейна ваканция и релакс на топло в студените дни.

Когато правим своите планове, идва въпросът „Къде да заведем децата си на почивка?”

Парк и СПА хотел Марково е истинско райско кътче за малчуганите и техните родители, като предлага всичко необходимо за една пълноценна семейна ваканция.

В най-добрия градски СПА хотел на България, разположен само на 2 км от Пловдив, са помислили и за най-малките си гости, които могат да се пуснат на гребена на играта с редица забавления, докато родителите се наслаждават на своята заслужена почивка.

Целодневен вътрешен детски център с анимация е разположен в непосредствена близост до лоби бара, от който да можете да наблюдавате децата, докато лудуват със своите връстници, а вие пиете чаша ароматно кафе.

Парк и СПА хотел Марково е и идеалното място, на което имате възможността с помощта на едни от най-добрите аниматори да организирате рождения ден или тематичното парти за вашия малчуган.

Мястото е зала Piccolino , разположена на метри от детския кът, а подбор на детско меню, украса, музика и контолиран достъп до басейна са само част от предложенията за специалния ден.

Пързалки и играчки очакват всички малки палавници, а вие спокойно може да отделите време за себе си като се отпуснете в СПА центъра на хотела.

Там ви очакват парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен басейн с джакузи, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата е с температура 32 градуса по Целзий и докато плувате може да се наслаждавате на гледката през стъклените стени.

Една от най-актуалните процедури в СПА центъра на хотела е солната стая. Тя е подходяща както за деца, така и за възрастни. Откроява се с атрактивен тропически морски интериор - стените й са покрити с висококачествена природна сол, а в самото помещение са поставени и удобни кресла за релакс. За децата солната стая е истинско забавление – в стаята има естествен пясъчник от сол, в който те могат да играят.

Халотерапията ( сол терапията) подпомага  процесите на детоксикация на тялото, засилва  имунитета, подобрява  метаболизма, пречиства дихателните пътища от замърсители, прах и други алергии и повишава тонуса.

Освен многото изненади, подготвени от Парк и СПА Хотел Марково, гостите могат да се насладят и на комфорта и простора в новите делукс стаи, студиа и апартаменти, разположени в ново крило.

Можете да изберете гледка – впечатляващите, зелени Родопи, или внушителната панорама към целия Пловдив. Дали Балкана ще ви зареди с енегрия и сили, или ще предпочетете градските светлини да играят пред погледа Ви – изборът е ваш!

*рекламна публикация