В интервю за Vogue Анджелина разказва за майчинството, предизвикателствата, пред които е изправена като майка и домакиня, но и за надеждата си за по-добро утре.

45-годишната актриса краси корицата на британския Vogue, а в интервюто тя сподели някои подробности от живота си.

Тя казва, че този период не е най-щастливият, особено заради всичко, което се е случило с нея и Брад през последните няколко години, но сега е по-силна от всякога и смята, че 50-те години ще бъдат най-добрият период в живота й.

Актрисата споделя, че понякога е трудно да се справи с ролята на майка и домакиня.

„Въпреки че винаги съм искала да имам много деца и да съм майка, понякога съм си представяла, че ще пътувам, ще изследвам  джунгла, например. Не си представях майчинството в традиционния смисъл. Мисля, че ми липсват уменията на домакините. Но се справям, защото децата са наистина издръжливи и ми помагат, но не се справям добре."

Актрисата се приближава до 50-те си години, но не се страхува от възрастта си, а напротив, вярва, че това ще бъде страхотен период за нея.

„Надявам се 50-те ми години да са по-добри. Мисля, че силите ми ще се върнат през 50-те. Но например вчера скочихме на батут и децата ми казаха да спра, защото ще се нараня. Мислех, че е смешно. Имаше времена, когато бях екшън звезда, а сега децата ми ми казват да сляза от батута, защото ще се контузя."

Актрисата разказа и за сътрудничеството си с ООН, което продължава вече 20 години.

„Започнах през 20-те си години, обух ботушите си, взех раница и отидох да разбера какво се случва със света. Исках да науча повече от това, което научихме в училище. Преживях период, в който бях шокирана и ядосана от толерантната към войната система. Все още съм ядосана за несправедливостта, но въпреки че исках да съборя системата, когато бях по-млада, сега научих, че трябва да се боря, за да я променя отвътре."

Анджелина си сътрудничи с Marvel по нов филм, озаглавен „Вечни“, в който ще участва и Салма Хайек. Тя казва, че новият проект е забавен, но дори не е мислила, че през 40-те ще се разхожда с броня за нуждите на филм със супергерои.

Джоли сподели, че в този период не е сигурна дали е щастлива, но винаги се надява на по-добро утре.

„Не знам дали съм щастлива. Последните няколко години бяха много трудни. Фокусирах се върху възстановяването на нашето семейство. Постепенно нещата се оправиха, сякаш ледът се беше разтопил и кръвта се беше върнала в тялото ми. Но още не съм там. И все пак се надявам да го направя. Смятам да стигна там. Чувствам се много по-комфортно през 40-те си години, отколкото когато бях по-млада. Може би, защото майка ми не е живяла дълго, така че има нещо в старостта ми, което ме кара да го възприемам като победа, а не като скръб по нея."

В момента актрисата живее с децата и казва, че най-важното е те да се чувстват обичани и в безопасност. Анджелина има три биологични деца с Брад Пит, както и три осиновени деца.

„Децата ми са от цял ​​свят. Когато виждам Мадокс в Камбоджа, знам, че това е неговият дом. Той е от там, но в същото време е американски гражданин. Но не е важно само той да отиде в Камбоджа, важно е също така братята и сестрите му да видят откъде идва. Благословени сме да имаме семейство от много култури и раси. Всички се учим един от друг.

Мисля, че е много важно децата да ме приемат. И все пак това е най-важното за много родители. Още по-важно е, когато става въпрос за осиновени деца. Защото и те трябва да те изберат."

Актрисата е известна с това, че учи децата си да осъзнават проблемите в света и ги насърчава да следват стъпките й и да помагат, когато могат.

В интервюто тя споделя няколко чудесни съвета за родителите, които искат да направят същото.

„С майка ми бяхме най-добри приятели. Обичам децата си и обичам, когато говорим късно през нощта. Просто обичам да излизам с тях.", каза Джоли за връзката си с децата.

Анджелина сподели и някои подробности за модния си стил:

„Инвестирам в качествени дрехи и ги нося до последно. Ботуши, любимо палто, любима чанта. Не се преобличам често."