Фолк фурията Андреа замина за пореден път в Дубай, където е в компанията на своя приятел - фотографът Тибор Голуб. Целта на общото им пътуване е заснемане на интересна фотосесия, както и забавление, сподели наскоро певицата с лайв включване в Инстаграм. 

Бившата половинка на Кобрата не пропусна да покаже и новите си силиконови импланти, които съвсем наскоро си постави в турска клиника. За тази цел тя се щракна в провокативна поза на плажа и написа "Когато сте щастливи, нищо няма значение."

Тя провокира интереса на последователите си и с кадри, на които позира забулена, а сред най-интересните и публикации бе селфи с... камила. 

Андреа е облечена в дълга ориенталска рокля, с цвят на пустинята, а остри високи обувки нюд допълват визията и. 

На своето лайв включване в мрежата, изпълнителката сподели с феновете си още, че работи по две носи песни, едната, от които ще бъде поп фолк. 

Не липсваха и въпроси, относно новите корекции, а блондинката без капка притеснение казва, че се чувства красива след интервенциите в Турция и вече няма търпение да тръгне по участия и да се срещне със своите верни почитатели. 

"Надявам се скоро клубовете да отворят. Не ми допада това постоянно отваряне и затваряне, а и песните не са същите, когато не можеш да ги представиш пред публика." - категорична е Андреа. 

Почитатели я попитаха и защо, когато говори пред камера постоянно пипа косата си, а тя отсече "Навик ми е, обичам да пипам косата си. Вие какво искате да докосвам гърдите си ли? Ако го правех пак щяхте да питате "защо?"