Ден след ден Андреа изненадва своите почитатели с  поредица промени в живота си, а по-голямата част от стъпките й са провокирани след раздялата с дългогодишната й половинка - Кубрат Пулев. 

След като свали близо 15 килограма и промени хранителните си навици, сега певицата реши да си направи и нова татуировка.

Фолк певицата публикува в Инстаграм видео и снимки от тату студиото, от които става ясно, че мястото, на което е избрала да постави "вечната мастилена рисунка" е на врата. 

От текста към кадрите, пък става ясно, че се е насочила към астро тематиката и татуса е нейният зодиакален знак - Водолей.

"Много хора харесват дъги. Децата им отправят пожелания, художниците ги рисуват, мечтателите ги гонят, но Водолеят изпреварва всички. Той живее на едно. Нещо повече - той я разделя и разглежда парче по парче, цвят по цвят и все още вярва в нея. Не е лесно да повярваш в нещо, след като разбереш какво всъщност е, но Водолеят по същество е реалист, въпреки че адресът му е утре, с див, син юндер код."

Повече от очевадно е, че в новата татуировка на Андреа има лична символика и решението за направата й малко или много е свързано с последните събития в любовния й живот. 

След дълго мълчание, в едно от последните свои интервюта, Кубрат Пулев най-сетне коментира раздялата с нея. В предаването "Важното за теб" той я описа като уникален човек и сподели, че няма как човек да бъде толкова дълго с някого просто ей така. 

"Щe приeмa винaтa в ceбe cи, чe c Aндрea нe уcпяхмe, зaяви боксьорът.