Последните събития с живота на фолк певицата Андреа я карат да взима съдбоносни решения. След като обяви, че отново се завръща в поп-фолк музиката, сега тя издаде, че започва да пише и книга за живота си. 

Това блондинката сподели в свои отговори на въпроси в социалната мрежи Инстаграм. Разбира се, по-голямата част от последователите й навързаха нещата и предположиха, че в четивото тя ще излее душата си след окончателната раздяла с боксьора Кубрат Пулев.

Предвид последните действия на певицата, няма да е очудващо, ако тя реши да извади пикантни подробности за любовните им взаимоотношения и да направи разкрития, след като през последните дни публично разказа детайли за връзката им.

Андреа публично публично разказа за предателства, изневери и лъжи от страна на боксьора, а в началото на седмицата представи и документ за покупко-продажба на имот от Пулев, който според певицата е бил за една от любовниците му. 

В инстаграм чата Андреа разкри още, че продължава да отслабва и вече е свалила цели 15 килограма с помощта на спорт и здравословно хранене. Тя набляга най-вече на риба. Спряла е консумацията на месо и млечни продукти.

 

В мрежата изтече и снимка, която певицата бързо изтри от сторито си. На нея тя е с насинена устна и надпис „Извинявай, че разказах истината”. Бързо се появиха спекулации, че за насилието над нея е отговорен именно Пулев.

До момента коментар от страна на боксьора по темата за раздялата с Андреа няма и неговата версия за събитията не е известна.