Нападките и негативни коментари, отправени към Андреа бълват всеки ден. Някое килце отгоре и много фотошоп на снимките й са две от нещата, които не се харесаха на обществото. Колажи с нейни снимки заливат социалните мрежи и всичко това явно дойде в повече на фолк певицата. По този повод, тя публикува снимка в профила си, а текста към нея глас, че нападките я мотивират да направи нова песен, а в кръга на шегата отбеляза, че няма да има нужда от реклама, защото всичко около нея се гледа под лупа.

Ето какво написа Андреа:

"Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това, разбира се, не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Обещавам да Ви дам повече поле за жълтини, за да може и медийната група, която се занимава с мен да продължава да ме слага на корица. Усещам, че нямате търпение да пусна най-новата ми песен. Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!" - са думите на изпълнителката.

Този път, противно на предишните коментари под кадрите ѝ, близо 99% от тях са положителни. Верните й почитателите я поздравиха за статуса и изтъкнаха, че напълно я подкрепят.

Същевременно, днес в мрежата изтече папарашка снимка на блондинката, която показва как Андреа позира пред обектива на плажа, докато нейна приятелка й прави фотосесия. Малко по-късно в Инстаграм публикува и кадър, който не изглежда точно по този начин.

Бившият й Кубрат Пулев, пък вчера заяви в свое интервю, че любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. 

Ще видим как ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще“, заяви още боксьорът.

Спортистът не уточни дали има нова жена в живота си.

Кобрата: С Андрея се разделихме, но не се знае