Изпълнителката Андреа зарадва своите почитатели с нов видеоклип, който излезе на екран преди броени минути. Главна роля в него, очаквано, има най-добрата й приятелка, с която са почти неразделни Моника Валериева

Парчето носи заглавието "Соледад", което в превод означава "Самота". Андреа изпълнява песента на испански език, а във видеото може да видим атрактивни кадри на двете българки, които позират по бельо пред камерата. 

Андреа е избрала светлата гама, а Моника е заложила на огнено червено. Мелодията е приятна за слушане, но много от феновете на блондинката са разочаровани от нейния избор. 

"С такива песни да не се чуди после защо няма участия и е извън всички класации.Колкото и да иска да се развива с тези чуждестранни проекти,истината е,че поп-фолка и приляга най-добре и хората искаме поп-фолк парчета.", "Не разбирам,защо бяга толкова от поп-фолка като точно той я издигна...", "Не е лоша но не е каквото очаквах...съжалявам", са част от коментарите на потребителите. 

Други, пък подкрепят своята любимка, като споделят, че според тях, песента "Соледад" е много различна и всичко е изпипано до съвършенство. "Много хубава, модерна и танцувална песен . Поздравления , Андреа , тази песен заслужава световна слава" - коментира запален на Андреа фен.